Sociaal tarief


Cliënten met een laag inkomen ontvangen een korting van maar liefst 50 PROCENT op ons basistarief èn komen, bij bezoek aan ons sociaal spreekuur voor hun belastingaangifte, in aanmerking voor een ‘No Cure, No Pay’ regeling met optie van uitgestelde betaling.

Met deze zeer lage prijs en aantrekkelijke voorwaarden willen we voor cliënten met een laag inkomen de drempel voor het inschakelen van professionele hulp bij het invullen van de belastingaangifte weghalen.

U kunt van het sociaal tarief gebruik maken als uw inkomen excl. toeslagen lager is dan het normbedrag in de onderstaande tabel:

Normbedragen per 1 januari 2019
Alleenstaande
€ 1.025,55
Alleenstaande ouder
€ 1.025,55
Gehuwden/ Samenwonend
€ 1.465,07

De bedragen zijn netto per maand, inclusief 5% vakantiegeld.

In afwijking van het basistarief betaalt u bij het sociaal tarief slechts een tarief van €. 25,00 incl. BTW per uur!

Sociaal spreekuur: No Cure, No Pay regeling voor belastingaangifte met optie van uitgestelde betaling 


Wij zijn op diverse locaties aanwezig met een sociaal spreekuur. Zie pagina contact. Als u een afspraak maakt voor het sociaal spreekuur worden eventuele kosten voor het verzorgen van een belastingaangifte uitsluitend in rekening gebracht als u hierdoor minimaal het dubbele van onze kosten aan geld terug ontvangt van de belastingdienst! Desgewenst hoeft u onze kosten pas te voldoen nadat de belastingdienst de teruggaaf op uw rekening heeft gestort.

Thuisbezoek
Voor belastinghulp kunnen wij ook bij u thuis langskomen. In de regio Gouda berekenen we daarvoor geen extra reiskosten.

Let Op:
De No Cure No Pay regeling is bij thuisbezoek niet van toepassing.

Korting voor overige diensten
Voor een indicatie van de kosten van overige diensten verwijzen we u naar de pagina basistarief. Cliënten die in aanmerking komen voor het sociale tarief ontvangen ook voor overige diensten een korting van 50 % op het basistarief.1 reactie

  1. Dankzij jullie hulp hebben wij voor het eerst geld teruggekregen van de belastingdienst. Geweldig dat we de kosten pas hoefden te betalen nadat we geld van de belastingdienst had ontvangen. Bedankt voor de goede zorgen. Top geregeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 SBHG

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑