Het inschakelen van professionele hulp bij de particuliere belastingaangifte is voor velen geen voor de hand liggende keuze. Bij een beperkt budget is dergelijke hulp bovendien een luxe die men zich niet kan permitteren. En daarbij; heeft de belastingdienst het allemaal niet een stuk eenvoudiger gemaakt, dankzij de vooraf ingevulde gegevens en de aangifte app?

Gemiste kans?
Uit onderzoek blijkt dat veel mensen onvoldoende gebruik maken van de mogelijkheden om belasting terug te vragen. Ook de toeslagen worden maar deels benut. Hierdoor blijft er veel geld op de plank liggen. De vooraf ingevulde gegevens zijn best handig, maar dienen vooral het belang van de schatkist, want veel aftrekposten worden niet meegenomen.

1 OP DE 6 HUISHOUDENS
MAAKT ONVOLDOENDE GEBRUIK VAN
BELASTINGAFTREK- EN TOESLAGEN.

Een stap verder
Bij onze belastinghulp gaan wij een stap verder. Dit door u praktische tips te geven over de persoonlijke financiƫle- en fiscale situatie en nauwkeurig te letten op aftrekposten die voor u van belang zijn. Hierbij wordt ook aandacht besteedt aan zaken die ogenschijnlijk niets met uw belastingaangifte te maken hebben, zoals de aanvullende ziektekostenverzekering.

Als het nodig is om financiƫle producten of andere zaken aan te passen, kunnen wij u ook daarbij helpen.